Brasa! 080324

Oj oj oj, igår blev det en lång dag. Vi åkte ut till huset vid halv elva och började jobba. Vi tömde två förråd på baksidan av tjejernas hus. Bar alla saker till olika högar; slänghög, sparhög, eldningshög. Och när vi hade tömt där så kunde vi fortsätta att tömma källaren under huset.image2

Sara hade rensat mycket dagen innan så nu var det bara att bära bort verktyg och andra saker som ska sparas till det förråd vi hade tömt precis innan... Det tog sin lilla tid eftersom det är så mycket saker.
 
image1
Här ser vi tjejernas hus och några högar på tomten. Det var tur att det var snö, dels gick det lättare att dra de tunga sakerna, dels var det inte lerigt. Efter ett par timmar var det dags för fika framför brasan inne i huset, mums, vad gott det var med leverpastejsmackor och kaffe.
                                                                
Sen ett par timmar till av kånkande på lådor, verktyg, plankor m.m. Högarna på tomten växte som skulle eldas upp, så då kom vi fram till att vi skulle dra igång en brasa.
Oj vad fashinerande det är med eld.... Vi slängde på hur mycket som helst, skrattade och fortsatte att slänga på grenar och möbler och annat. I tre timmar la vi på elden, det tog tre timmar innan elden brunnit slut. Sara åkte iväg och köpte middag, så när elden höll på så satt vi brevid och åt, hur mysigt och gott som helst!! Sen var det svarta natten, tur att det fanns ficklampor, det behövs verkligen ute på landet.

Sen var det dags att åka hem och sova, det var vi verkligen värda efter en så lång arbetsdag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0