En snabb bild på huset....

förebild på huset, sett från vägen
Denna bild är tagen för ett par månader sedan, man känner knappt igen det idag, Sara jobbar på det varje dag...
Jag ska snart återkomma med mera bilder och berätta vad hon pysslat med sedan midsommar

...tillägg...080706

Om det är någon som vill se min nya lägenhet, så finns den på:

jensar.blogg.se/lagenheten

Ciao, simma lugnt!!

Midsommar!!!!Ja, midsommar börjar ju alltid kvällen innan....med förberedelser och sånt, och i Sverige så måste man vara rustad för olika väder, som vi ju alla vet.
Sara hade 3!! partytält i  sitt förråd, så hennes yngsta och jag fick faktiskt ihop ett med hjälp av bitar från olika tält och en hammare och tejp.... men det gick bra till slut i alla fall!Under tiden var det full fart i köket:Det bakades bröd, gjordes pajer och bakades seg maräng som vi ser på bilden. Allt smakade underbart!! Det kan jag intyga, speciellt marängsmeten....he he.

Så blev det midsommar och gästerna kom och sillen dukades upp, det var ett dingnande buffébord utan dess like, hur gott som helst, nu kanske jag tjatar, men det var verkligen det.Snapsvisor, sommarmusik som skrålade från bandaren,  "...inte ett moln..."Sen var det dags att vänta in vagnen som hämtade alla barnen ner till dansplatsen...Till slut så kom den...Sen nere vid festplatsen var det dags för alla som ville visa sin styrka att ställa upp och hjälpas åt att resa stången, och det gick strålande!

 

Marängtårta med jordgubbar, någon?
Mums, tyckte hela gänget!!Sen efter en stunds lotterier, sång och dans....så var det dags att ta sig tillbaka till huset för att grilla.
Det går faktiskt tid mellan måltiderna även om inte bilderna visar det, ha ha.Sen var det några som promt ville ta ett dopp! Det var ju midsommar och då ska man bada, brrr.Festen fortsatte och vi hade hur trevligt som helst, så nu tänkte jag bjuda på lite mera partybilder.

           

RSS 2.0