Veckan som gått. 080411

Den här veckan har Sara varit ute en sväng varje kväll. I måndags rev hon hela sticket vid tjejernas hus. Det blev jättestort, värsta gårdsplanen. Eldning stod som vanligt på shemat. Det tar ju liksom aldrig slut, det syns knappt att hon eldat hela veckan....Mamsen kom och hjälpte till, med gröna stövlar och pizza!
                              

På tisdagen var hon i källaren och rev tre mögliga väggar. Mössen bodde bakom väggen uppe i en ventilationstrumma, där hade de mysigt värre. Nu är det borta, så undra hur mössen gör nu.....?image19

På onsdagen var det dags igen, då rök de två återstående mögliga väggarna. Sen gav hon upp och åkte hem, det både regna och snöa, då blev hon så himla trött på alltihopa, trodde ju att det skulle vara vår!!!

Igår skulle hon inte dit, det hade hon ju lovat, hon hade lite att ta tag i hemma i lägenheten. Men men....hon åkte hem på lunchen och tvättade sex maskiner och dammsög och torkade golven snabbt. Sen tillbaka till jobbet ett par timmar för att senare åka och handla. Matvarorna klarade sig i bilen....DÅ åkte hon ut. Då sken solen och fåglarna kvittrade. Hon tände sin dagliga brasa och åt middag! Funderade hur man skulle gå tillväga med att ta bort räcket runt altanen på stora huset.....
image20

Hm, sa Sara och tog fram det stora kobenet och satte igång!! Grannen kom förbi och gav lite tips och trix hur hon skulle göra, då gick det jättebra. Hm, undrar om han är proffesionell inbrottstjuv?? He he. Han hjälpte tom. till med att ta bort två filter som var otäta. Då frågade han om det fanns några verktyg, typ en skiftnyckel. -" Hur stor ska den vara?" Ni skulle sett hans min, ha ha, när Sara plockade fram den största......skiftnyckeln. -" Ja, det underlättar ju när man har bra verktyg!!"   
Så här gick det..............
image23image22image21 
                                                                 


Kommentarer
Postat av: Saras pappa

Rivningen verkar gå som planerat,va rädd om parran.
Snart är det dags för återuppbygnad,då kommer papsen.
Hej så länge.

2008-04-13 @ 12:35:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0