Spik i foten!! 080405

Idag har det varit strålande sol och fullt upp ute vid huset! Eldning stod som vanligt på shemat.
Det låg högar utanför entrén som skulle tas omhand, en eldningshög och en slänghög:

image11

Sedan röjde vi bakom tjejernas hus, där det var fullt med gamla stubbar och plank m.m.
image10

Vi bar och eldade, det blir många arbetstimmar en sån här dag, men det är det värt. Vi rev taket ovanför de gamla stubbarna, det var lite svårt att få loss delarna, de satt fast ordentligt så det skulle kunna stå emot bomber och granater....he he.....fram med såg och kofot, så gick det jättelätt!! Tjejer kan!!!

Efter ett par timmar så började det kurra i magen och Sara gick in i huset och fixade lunch och kom ut med den, så vi satte oss vid brasan och åt...som vi brukar :-)

image12

När elden sprakade för sig, så började vi ta bort alla gamla plank som låg längs med gaveln på tjehuset. Vi lade dem i en hög brevid eldplatsen så blir det lättare nästa gång det eldas. Nu blev det oturligt nog en liten olycka som hände, det var nämligen fullt med utstående rostiga spikar i brädorna, eller pinnarna som jag brukar säga, så Sara råkade trampa på en sådan, aj aj. Men jag räknade, alla tår satt kvar och blodutgjutelsen blev inte så det rann över stövelkanten, så det gick ganska bra. Tur att vi inte hade barnen som hjälpte till just idag...

image13

Det blev en ny "liten" hög..... Vi börjar bli väldigt bra på högar. Men när man ser resultat på en gång så orkar man hur mycket som helst nästan.

image14

image15

Som ni ser; mellan de två granarna var alla gamla stubbar och plåttaket m.m. som vi tagit bort. Och till höger om vedtraven låg alla planken som ni ser på bilden över.

8 timmars arbete idag, så jag är lite öm i kroppen......nu är det iaf sängen som gäller efter en lång lördag!

Kommentarer
Postat av: Designa din blogg - För dig som vill ha hjälp med bloggdesignen

Aj, det gör ont att trampa på en spik.. jag har lyckats med den bravaden jag med, inget att rekommendera..:P

Tur att det gick bra iaf!

2008-04-06 @ 01:18:08
URL: http://www.designadinblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0