Väggarna i vardagsrummet!!!Så här såg det ut i vardagsrummet på semestern i somras när jag och min dotter slet i flera veckor! Rev ner tapeterna i vardagsrummet. Vilket tålamod man måste ha när man ska renovera! Rollade på lim och väntade på att det skulle fukta igenom så man kunde skrapa bort... Inte att rekommendera direkt, vi använde oss av blomspruta med vanligt vatten i, det gick också bra!Mycket skrapning blev det...

Så småningom blev det dags att spackla och slipa och det har blivit tre varv nu, så det börjar bli hög tid att måla väggarna men jag har inte köpt färg ännu, vet inte  vilken kulör jag vill ha, det blir nån beige, men det finns ju triljoner olika nyanser så det är inte så lätt!!Taket blev målat, det blev flammigt så det behövs ett sista varv innan jag är nöjd! Ja just det, jag köpte frigolitlister och satte upp i taket som jag också målade!

Sen i slutet av augusti var det dags för inflyttning och morgonen innan såg det ut så här, som vi hade bott hela semestern.Tack och hej för den här gången!
Nästa projekt jag har är att sätta upp de nya garderoberna i mitt sovrum som jag köpte i torsdags!

RSS 2.0