Spackel.......090730

Jaha, och så var man igång med spacklandet igen då, som förra semestern! Jag börjar bli riktigt duktig på det. Visst är det bubblor fortfarande och så, men får se om de lägger sig när det torkat. Idag har jag brespacklat en vägg i mitt sovrum och spacklat de andra väggarnas tapetskarvar. Jag var tvungen att åka iväg och köpa en hink till med breplasta, det går ju åt en del...

Bifogar bilder från hur det såg ut innan jag började riva tapeterna och när jag spacklat igen hålen i taket.Och så taket.....:


Riva tapeter..........090627

Jaha, det är så att det känns igen det jag gör......alltså river tapeter! Förra sommarsemestern höll jag på i vardagsrummet för att jag sedan bradspacklade där. Och nu håller jag på med mitt sovrum. Jag skulle inte riva för jag skulle ju tapetsera. Men när jag spacklade skarvarna så såg jag hur dåligt underarbete det var, så då kunde jag inte låta bli att börja pilla, för att sen dra bort stora shok av tapeten. Jag ville börja gråta för det kommer att ta tid, och jag vill att det ska bli klart någon gång ju.
Hoppas jag kan ladda upp bilder på dotterns rum eller mitt projekt sovrummet...jag har ju ingen kamera. Dotterns kamera är fylld...så jag får väl muta henne med något så hon tömmer den, så jag kan låna den.

RSS 2.0