Överraskning 091115När jag kom hem häromdagen så hade min dotter fixat i sitt rum, det var hur mysigt och fint som helst! Hon hade vridit på sängen bl.a. Julsakerna är de som vi inhandlat i år, de andra får stanna i källaren ett tag till. 

 

Denna bild ovan kommer att fungera som en före-bild, detta är mitt nästa projekt; Tömma bokhyllan och köra hem den till en kompis som ska få den och måla skåpet till höger.....vitt såklart!

Idag har det varit en regnig och grå söndag. På förmiddagen var jag ute på walking i skogen med två vänninor och stavar. Skönt, även fast det regnade och var geggigt. Underbart trevliga vänner!


På eftermiddagen åkte jag och några andra in till Stockholm och gick i heminredningsaffärer! Hur mysigt som helst, drömde om de fina möblerna och alla underbara saker som vi såg som t.ex. ljuslyktor på Sia och dukar/kuddar/lakan på Lexington. Man får helt enkelt insupa atmosfär, skaffa idéer, njuta av allt fint. Och sen få energi att komma hem och fortsätta måla dörrfoder.

Tack och hej, kram Jenny


På gång...091113

...med lite målning och förberedande före advent som är såååå mysigt :)

...före målning......och efter...
Tapeten ska så småningom målas över med samma kulör som i vardagsrummet, linne som den heter, men jag vet inte i vilken nyans. I vardagsrummet blandade jag ut den några ggr med vit färg. Hallen får kanske bli ljusare...eller mörkare, ha ha, jag har inte bestämt mig ännu, som ni märker.


Jag var bara tvungen att prova om den nyinköpta stjärnan från Åhléns passade i vardagsrummet. Förra årets stjärna var mycket mindre och nu var jag rädd att den här var för stor, men det tycker jag inte! Den är jättefin!Det nalkas som sagt advent och igår fick jag hem i brevlådan mina fina adventssiffror. De ska sitta på ljusen från IKEA på brickan från loppisen i lördags och till sist så ska jag gå ut i naturen och fynda lite dekoration som tex grön mossa. Jag får se vad jag hittar för något. Det är ju inte så bråttom, inte advent förrän om två veckor...
Tack för mig, ha en trevlig helg, kram Jenny


Heminredning 11/11 :)

Halloj!
Idag när jag kom hem hade jag fått post
:Ett av mina favoritmärken vad gäller heminredning :) Det var visserligen deras höstkatalog, men de har alltid så mysiga bilder!
Jag längtar som vanligt efter julen, eller rättare sagt; tiden innan när man får pyssla och förbereda. I lördags blev det lite loppisfynd igen och en liten tripp till IKEA, det var dotterns rum som stod på agendan.

På loppisen gjordes det fynd som vanligt;

Brickan ska bli adventsljusstake, bakformarna ska jag ha värmeljus i och glöggmuggarna är det alltid bra att ha några extra.

Dotterns rum blev lite uppiffat med nya gardiner, kuddar, en pläd, lampan från loppisen och en lampskärm från IKEA också.

Jag hängde in en av mina finaste tavlor för jag tyckte att den passade så bra.

 Det blev jättefint :)

Och igår så provade jag på måla med shabloner... Lite trixigt, men kul!Tack för idag, kram Jenny

Sovrummet 20091108

Nu så har jag bäddat i sovrummet så jag kan visa hur det ser ut så här långt... Det ska så småningom sättas upp tak- och golvlister, tavlor och en hylla ovanför sängen. Gardinen vet jag inte hur nöjd jag är med och lampan ska få "kläder" så småningom också.Kommer ni ihåg mitt loppisfynd för ett tag sedan? Jag köpte en grön liten låda för en femma som nu har blivit:
...kryddförvaring :D Tänkte också sätta på bokstäver : HERBS eller liknande. Eller kanske schablonera..

Och stjärnan fyndade jag för 10 kr och den gör sig så fint i mitt köksfönster :)
Tack för idag!! Kram Jenny

Vardagsrummet oktober 2009

Tog lite bilder i vardagsrummet häromdagen.


Har satt upp gardiner, har varit utan i över ett år, men det blev jättemysigt.Min "pizzavägg" :)

 

Loppisfynd!!! :D

 Senaste loppisfynden, trälådan har redan fått vit färg och stjärnan är upphängd i köksfönstret!


RSS 2.0