Mormor-saknad...

Ikväll tänder jag ett ljus för mormor som somnat in och blivit en ängel. Hon var gammal och dålig så på ett vis var det skönt för henne, men man minns människan hur hon var förut. Hur mycket vi upplevt tillammans och hur mysigt jag tyckte det var på somrarna ute i stugan när jag var liten, på morgnarna, när man tassade upp och kröp ner i hennes säng...

Gratisbild på Ljus

Du saknas...


//J

Längtan efter vår...

Fortfarande kallt ute, man har ju vant sig, men så hittade jag en bildsida med gratis bilder och hittade denna:

http://www.fotoakuten.se/

Gratisbild på Blommande gren

Och började drömma om våren och sommaren...visst är det vackert just den där tiden i Sverige då allt börjar blomma och värmen kommer. Jag älskar alla årstider, de har ju charm på sina sätt.

Idag har jag varit och storhandlat, ska ha fest på lördag, det ska bli jätteroligt. Jag har för ett tag sen fyllt 40 och det är det som ska firas. Jag bjöd vänner från förr bl.a., såna som mitt ex och jag umgicks med, men vissa kunde inte komma, lite ledsen blev jag ju förstås, men desto gladare blir jag för alla som tackat ja!!! Ska bli sååå kuuul! Hoppas jag får låna kameran igen så jag kan fota i veckan. Ska fixa i lägenheten så alla kan se hur fint det blivit. Det är inte alla som sett hur jag bor, flyttade in förra sommaren. Och sen ska jag duka och göra buffé i festlokalen, ska bli kul :-)

Nu ska jag iväg för att jobba extra på mitt jobb, hoppas det går smidigt...

På återseende, kram Jenny

Tulpanens dag 100115



Idag är det tulpanens dag, snodde en bild från en blogg som jag läste, hon hade hittat den hos Martha Stewart, så vacker.
Jag ska köpa tulpaner en annan dag, för att jag har inte riktigt städat färdigt, det får bli en belöning efter städning på söndag. I morgon ska jag vara funktionär på en simtävling som yngsta dottern ska vara med i. Tidtagare/vändningskontrollant är det som gäller.

Ha en trevlig helg, Kram Jenny

Drömmar...

Ligger i soffan, mår lite dåligt. Men har datorn nära så när jag orkar så tittar jag runt bland alla duktiga bloggare, inte bara heminredning. Det finns bl.a. bloggar där man får läsa om hur det är att vara riktigt sjuk och andra som skriver om sin vardag, tex kändisar. Bloggvärlden har verkligen exploderat på sistone!

Hur som helst; mitt brinnade intresse är ju heminredning och min älskade lägenhet! Jag ser från soffan som jag ligger i för tillfället min lampa som hänger ute i hallen. Den är ganska fin, jag fick den av pappa, den hade hängt i trappen hemma i huset där jag växte upp, men den är i mässing  och det passar inte! Det finns några lampor som jag skulle vilja ha istället; tex denna från MIO;

Flowerball
Detta är den nya färgen, men jag vill ha den gamla, grå/silver.

Annars så skulle jag vilja ha en stjärna som jag såg på Bauhaus för ca 10 år sedan, finns inte där längre, men jag har sett den på Tradera nån gång, men jag budade inte... Big mistake!

Klicka för att se nästa bild

Hittade den på Blocket, men har inte råd den just nu, ska ha fest så jag får lugna mig lite med heminredning... Men jag VILL HA!!!!

Dags att försöka sova lite, ha det såååå bra, kram Jenny

Inspiration!

[3.JPG]

Bild från Ralph Lauren, så fint tycker jag! Riktigt fräscht :)

Kameralös... 100108

Jag har ju ingen egen kamera, brukar låna... Ska köpa en, vid tillfälle! Men nu tänkte jag att man kunde visa vad jag VILL ha istället för vad jag redan har....

Till mitt sovrum skulle ett par läslampor göra susen, tycker om att läsa och lösa lite korsord i sängen och lampan på nattygsbordet räcker inte.

Monty
Den här fina lampan finns på ILVA, det ligger i Malmö, jag har varit där några ggr och klämt på den, tycker den är fin!

Igår var jag på IKEA och köpte ett badrumsskåp; ett jag också klämt på väldigt många ggr. men nu var det dags att göra slag i saken!! Jippieh!!

FLÅREN Spegelskåp

Har inte byggt ihop det riktigt ännu, vilar lite efter första arbetsveckan efter jul och nyår. Vill ha ett skåp till i samma serie tror jag, de är sååå fina med glaslucka med mönster med små blommor, vita såklart!

Jag fyndade även på REA:n på IKEA; en vas till min hortensia från Sia!

SALONG Vas

Ha en trevlig helg, lämna gärna en kommentar om du varit här ;)
Kram Jenny


Balett 100105

Snödrottningen (Sarah Fontaine) och Snöflingornas dans hör till de mest klassiska inslagen i Pär Isbergs Nötknäpparen. Fotograf Hans Nilsson

Igår var jag med om något fantastiskt! Min vän hade beställt biljetter till operan, det var Nötknäpparen/Peter och Lottas jul. Hon hade köpt "lyssnarplatser" De kostade 40 kr! Så vi trodde att vi inte skulle se nåt, men tyckte ändå att det var värt att komma dit till miljön och den vackra Kungliga operan. Vi var 3 st, 2 av oss såg jättebra! Men en hade en pelare mitt framför sig, så då  gällde det att luta sig :) Tur att hon hade oss vänner brevid. Sen efter pausen så flyttade hon till en tom plats som var bättre! Så det var sååå bra, helt underbart, det blir så mycket bättre när man inte har några förväntningar.

I dag får jag ta tag i att städa bort julen, granen står kvar men utan saker... Den barrar också så mycket! Jag har köpt en påse på Plantagen som heter Barry, ha ha, bara lägga under och sen dra upp, ja, vi får se om det blir bra!

Ha en bra ledig dag, kram Jenny



Tävlingar på bloggar...

Har surfat runt lite på så fina bloggar idag...förresten så gör jag det ganska ofta. Och så var det på en som man kunde vinna jättefina keramiktavlor, så då var jag bara tvungen att göra ett försök :)

http://www.lindasvitatankar.blogspot.com/

Hm, jag ska ju få till en bild...provar vidare...




Provar så där... Som sagt; hur fina tavlor som helst! Vill gärna vara med i utlottningen ju, eller hur?!?
Hm, jag måste gå på data/bloggkurs. Jag vill få till bloggen lite finare, min äldsta dotter har hjälpt mig lite, men jag vet inte riktigt hur jag vill ha den.

Hoppas ni har en bra vecka!!
Kram Jenny

Nytt år!! 100103

Svårt att skriva det nya datumet... Men man vänjer sig nog, som vanligt.
Har varit inne lite på några bloggar, en del skriver årskrönika, en del har tagit helgledigt från bloggandet  och en del har lagt in underbara bilder. Själv så skulle jag vilja visa lite från min födelsedag och nyår. Jag har inte haft en egen kamera, den jag har använt förut har varit lånad... Jättesnällt att jag fått låna den, men nu har man liksom vant sig med en kamera. Jag har lite bilder iaf som jag fått idag.

En fin födelsedagspresent:

 

Jag blev sååå glad :) Fick även bl.a. en vit orkidé, ett kuddfodral från lexington, ett par vantar, lite manikyrgrejer och presentkort till en liten resa :)
Och fina rosa långa rosor! Det är inte bara vita blommor som är vackra, dessa var ljusrosa och jättevackra. Även en flaska Gula änkan fick jag, så jag kände mig uppvaktad!
Min äldsta dotter och jag fyller år på samma dag, det var enklare att fira oss så länge hon bodde hemma, men nu har hon ju flyttat hemifrån... Men den här gången så fyllde jag lite jämnare, så då firade vi hemma hos mig. Vi gav varandra presentkort på IKEA! Like mother, like daughter <3

Vi fyllde dagen före nyårsafton så min fest ska jag ha om ett par veckor. Nu var det närmaste släkten och mina bästa vänner.

Nyårsafton blev lugn och trevlig och god!

Bubbel, kött, potatisgratäng, mm. Efterrätt: glass med varma bär, MUMS!!





 



Här är jag på 12-slaget med mina goda vänner, vi var på ett jättebra ställe, så vi hade utsikt över hela stan med alla nyårsraketer! Helt fantastiskt!

I morgon bitti är det dags att börja jobba igen efter att ha haft ledigt sedan 22 december. Iom jul, födelsedagar, nyår mm. så har ju tiden gått alldeles för fort, som vanligt. Jag ska försöka komma ihåg att söka ledigt i början av januari också, nästa jul. Men det är ju alltid så det känns och efter att man väl kommit tillbaka till jobbet så känns det nog bättre, eller vad tror ni?!?

Ha det så bra, kram Jenny

RSS 2.0